Monday, April 18, 2011

Until His Seventies Henri Lamothe

Herring - a mega dose of omega 3 Snowdrop


Track Easter - mega dose of essential fatty acid Omega 3 polyunsaturated

It is a traditional dish for Easter at my house!
Although sometimes we hear that the herring in oil, it can be administered only on Christmas Eve, my family always wants the Easter breakfast myself, among others. was herring in oil, and herring are not any. This must be necessarily Matyjas herring from the tray, and necessarily in linseed oil.
Linseed oil is the richest source of Omega 3 fatty acids, which benefits the heart, liver, brain, digestive system and every cell of our bodies can not be overstated, herring (fresh sea fish have them too).
INGREDIENTS:
- 80 grams Matyjas herring in the bay on a tray.
- about 100 ml of flaxseed oil omega 3 niskooksydacyjnego GOLDEN Linum (because only the flaxseed oil contains 60% omega 3, is niskooksydacyjny, or omega 3 fatty acids in the oil lnianym nie ulegają tak łatwo utlenianiu i jest bardzo smaczny w przeciwieństwie do zwykłego oleju lnianego).
- 2 - 3 cebule,
- świeży sok z cytryny,
- mielony pieprz.
PRZYGOTOWANIE:
Śledzie wyjmujemy z tacki odlewając zalewę. Przekładamy je do miski i zalewamy wodą na nie więcej niż 20 min. W tym czasie kroimy w kostkę cebulę.
Wymoczone śledzie kroimy na kawałki ok 2-3 cm układamy w słoiku , przekładamy cebulą, przyprawiamy każdą warstwę pieprzem i sokiem z cytryny. Każdą warstwę zalewamy olejem lnianym GOLDEN LINUM i lekko ugniatamy. Napełniony słoik odstawiamy do lodówki for several hours. Herrings go
delicious.

0 comments:

Post a Comment